Fortnox utses till Årets Stjärnskott av Karriärföretagen

0
58
Fortnox utses till Årets Stjärnskott av KarriärföretagenFortnox får utmärkelsen Årets Stjärnskott av Karriärföretagen i två yrkesgrupper, Data/IT och Civilingenjör. 

– Vi upplever att gemenskapen är stark och att många trivs på Fortnox. Det beror till stor del på att våra medarbetare delar en stark drivkraft för vår vision och samarbetar så framgångsrikt, säger Filip Schröder, t.f. Head of HR på Fortnox.

I motiveringen lyfts just Fortnox företagskultur, som domineras av innovation och kreativitet. Patrik Wigton, ordförande i Karriärföretagen, delade ut priset i Växjö. 

– Vi står enade för att nå samma mål och parallellt tar vi fasta på medarbetarnas idéer. När alla delar samma strävan, samarbetar och jobbar snabbfotat i ett föränderligt arbetsklimat så händer det där lilla extra, säger Magdalena Hallbrandt, Head of Development affärsområdet Firman, på Fortnox. 

Karriärföretagen utser varje år Årets Karriärföretag, en utmärkelse Fortnox fått tre år i rad. Dessutom låter Karriärföretagen målgrupperna young professionals och studenter ranka företag utifrån hur attraktiva de är som arbetsgivare, i detta fall Data/IT och Civilingenjörer. 

– Fortnox är ett fantastiskt företag och en väldigt attraktiv arbetsgivare som jag stolt kommer att dela ut detta välförtjänta pris till på plats i Växjö, säger Patrik Wigton. 

Nedan följer motiveringen i sin helhet 

Priset Årets stjärnskott tilldelas en arbetsgivare som förutom att behålla sin status som Karriärföretag också stärkt såväl sin kännedom som attraktivitet på talangmarknaden. Företagskulturen domineras av innovation, kreativitet och nytänkande. Det är därmed en mycket inspirerande arbetsgivare som i år tilldelas Årets stjärnskott: Fortnox.

För ytterligare information, kontakta: 

Filip Schröder, t.f. Head of HR på Fortnox, filip.schroder@fortnox.se,  072-2022220. 
Om Fortnox

Fortnox AB (publ) är en företagsplattform som knyter samman människor, företag och organisationer. Vi hjälper företag starta, växa och utvecklas. Med smarta tekniska produkter, lösningar och tjänster, och möjlighet att koppla ihop dem med hundratals externa parter, är vi ett nav för företagande i Sverige. Vår vision är att skapa ett välmående samhälle format av framgångsrika företag.

Fortnox grundades 2001 och har huvudkontor i Växjö samt kontor i Malmö, Linköping och Stockholm. Aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

För ytterligare information se www.fortnox.se

Se aktuell börskurs för Fortnox aktie hos Avanza och Nordnet!

Läs hela pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleWicket Gaming lanserar mobilspelet Idle King i egen regi
Next articleMånga unga lider av hjärndimma efter pandemin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here