Betsson emitterar framgångsrikt obligationer om 75 miljoner euro

0
458
EJ FÖR DISTRIBUTION I ELLER TILL, ELLER TILL NÅGON PERSON SOM BEFINNER SIG I ELLER ÄR BOSATT I USA, DESS TERRITORIUM OCH BESITTNINGAR (INKLUSIVE PUERTO RICO, DE AMERIKANSKA JUNGFRUÖARNA, GUAM, AMERIKANSKA SAMOA, WAKEÖARNA, NORDMARIANERNA, VARJE DELSTAT I USA OCH DISTRICT OF COLUMBIA) ELLER TILL NÅGON AMERIKANSK PERSON (U.S. PERSON, SÅSOM DEFINIERATS I REGULATIONS I UNITED STATES SECURITIES ACT OF 1933, I DESS NUVARANDE LYDELSE)(”SECURITIES ACT”) ELLER NÅGON JURISDIKTION DÄR UTGIVANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION AV DETTA DOKUMENT ÄR FÖRBJUDET ENLIGT LAG. DISTRIBUTION AV DETTA DOKUMENT KAN STRIDA MOT LAG I VISSA JURISDIKTIONER (I SYNNERHET USA OCH STORBRITANNIEN).

 

Betsson AB (publ) (”Betsson”) har framgångsrikt placerat seniora icke säkerställda obligationer om EUR 75 000 000 under ett ramverk om totalt EUR 250 000 000. Obligationerna har en löptid om tre år och en rörlig ränta om 3 månaders EURIBOR plus 460 baspunkter, med slutligt förfall i september 2026 (”Obligationerna”). Likviden från emissionen av Obligationerna kommer användas för allmänna bolagsändamål inklusive, men ej begränsat till, förvärv.

 

Den nya obligationen ger oss ytterligare finansiell flexibilitet och stödjer Betssons långsiktiga strategi som innebär fortsatta satsningar för att driva lönsam tillväxt”, säger Martin Öhman, CFO Betsson AB.

 

Nordea har agerat ’global coordinator’ och Nordea och Swedbank har agerat ’joint bookrunners’ i samband med emissionen av de Obligationerna. Gernandt & Danielsson har varit legal rådgivare.

 

För ytterligare information, kontakta Bolaget:

Pontus Lindwall, VD och koncernchef Betsson AB

pontus.lindwall@betssonab.com
 

Martin Öhman, CFO Betsson AB

martin.ohman@betssonab.com
 

 

Om Betsson AB
Betsson AB (publ) är ett holdingbolag som investerar i och förvaltar snabbväxande bolag inom onlinespel. Bolaget är ett av de största inom onlinespel i Europa och har som ambition att växa snabbare än marknaden, både organiskt och genom förvärv. Detta ska ske på ett lönsamt och hållbart sätt, och med olika lokala anpassningar. Betsson AB är noterat på Nasdaq Stockholm (BETS).
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleNominera en äkta supporter till Svenska Supporterpriset
Next articleEinar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning nomineras till Publishingspriset

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here