CTEK i samarbete med eMabler

0
891
CTEK i samarbete med eMablerCTEK, det ledande globala varumärket inom fordonsladdningslösningar, har tillkännagivit sin integration med eMabler. Denna integration kommer att göra det möjligt för CTEKs Chargestorm Connected 2 att kommunicera med eMablers plattform, effektivisera laddningsprocessen för elfordon (EV) och förenkla övervakningen och hanteringen av laddningsnätverk för elbilar.

Med CTEKs Chargestorm Connected 2ansluten till eMablers OCPP-, OCPI- och API-aktiverade laddningsplattform för elfordon kan användare starta och stoppa laddningssessioner, övervaka laddningsförloppet och få aviseringar i realtid på sina mobila enheter. Plattformen är byggd för att tillhandahålla öppna API: er så att företag enkelt och snabbt kan utnyttja sina befintliga tillgångar som kundbas, IT-system och resurser. Plattformen tillhandahåller också avancerade rapporteringsfunktioner för operatörer och integratörer för att optimera och hantera sin laddningsinfrastruktur och energihantering.

CTEKs Global Director Energy & Facilities, Cecilia Routledge, säger: “Vi är mycket glada över att integrera våra produkter med eMabler, vilket markerar början på ett fantastiskt nytt partnerskap med många samarbetsmöjligheter. Denna integration kommer att göra EV-laddning ännu mer tillgänglig och bekväm för förare. Våra laddare kan nu kommunicera med eMablers plattform, vilket gör det enklare för förare att ladda sina fordon när och var de behöver.”

eMablers VD, Juha Stenberg, tillade: “Vi är glada över att samarbeta med en ledande tillverkare av EV-laddare eftersom utmärkt kundupplevelse endast levereras när alla produkter i tjänsteleveransen fungerar tillsammans, detta inkluderar EV-laddare, kommunikation och plattform. Vår överlägsna plattform erbjuder en säker, flexibel och skalbar lösning för elbilsladdning.

Integrationen med CTEKs laddare kommer att ge ett ännu bredare utbud av laddningsalternativ för elbilsförare. Plattformens övervaknings- och rapporteringsfunktioner i realtid kommer också att erbjuda värdefulla insikter för operatörer och integratörer för att effektivt hantera sin laddningsinfrastruktur.”

Denna integration mellan CTEK och eMabler förväntas avsevärt förbättra laddningsinfrastrukturen för elbilar. Genom att kombinera CTEKs batteriladdningsprodukter med eMablers OCPP/OCPI-aktiverade plattform kan elbilsägare nu dra nytta av en mer effektiv och strömlinjeformad laddningsupplevelse, medan operatörer och integratörer har tillgång till avancerade rapporterings- och hanteringsverktyg.Presskontakt

Katharine Parker, Group Communications Manager

Tel: +44 (0)7974 141266

E-mail: katharine.parker@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon.

Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder. 

Mer information om CTEK finns på www.ctek.com. 

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleTricia Vella har utsetts till ekonomichef på Acroud
Next articleLoreen får den internationella juryns röster

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here