EnerSys och CTEK annonserar strategiskt samarbete för att leverera högkvalitativa laddare på globala marknader

0
362
EnerSys och CTEK annonserar strategiskt samarbete för att leverera högkvalitativa laddare på globala marknader
EnerSys och CTEK annonserar strategiskt samarbete för att leverera högkvalitativa laddare på globala marknaderCTEK, den globala ledaren inom batteriladdningslösningar, har gått samman med EnerSys® (NYSE:ENS), den globala ledaren inom lagrade energilösningar för industriella tillämpningar och tillverkaren av ODYSSEY®-batterier, för att introducera en ny era av högkvalitativa laddare. Detta innovativa partnerskap, som inleds i februari 2023, kommer att ha en positiv påverkan på batteriladdningsindustrin.  

“Vi är mycket glada över att inleda detta spännande partnerskap med Enersys och Odyssey. Det här samarbetet innebär ett engagemang för både innovation och hållbarhet. Tillsammans kommer vi att driva framtiden för batteriladdningslösningar och säkerställa att kvalitet, prestanda och anpassningsförmåga förblir i framkant av våra erbjudanden”, säger Henk Lubberts, Global Director OE på CTEK.

Den nya serien laddare kommer att bli en del av ODYSSEY® produktportföljproduktportfölj och är utformade för att effektivt ladda en mängd olika ODYSSEY® batterimodeller samt andra kvalitetsmärken av Absorbed Glass Mat (AGM) blysyra- och litiumbatterier. ODYSSEY®-batteriladdarna har inbyggda temperaturkontroller och en indikator för batteristatus och kommer att finnas tillgängliga i EU, Storbritannien och Nordamerika (USA och Kanada) i varianterna 5A, 15A och 25A.

“EnerSys har alltid varit dedikerade till att leverera exceptionell kraft och prestanda till våra kunder och vårt varumärke ODYSSEY®-batterier är ett bevis på detta engagemang”, säger Dave McMullen, Senior Director of Global Marketing, Transportation & Specialty på EnerSys. “Det här samarbetet med CTEK kommer att förbättra våra erbjudanden inom global transport genom att tillhandahålla banbrytande laddningsteknik som kompletterar vår världsklassiga ODYSSEY®-batteriportfölj. Tillsammans är vi redo att förse våra kunder med tillförlitliga, effektiva och hållbara energilösningar.”

EnerSys och CTEK kommer att visa upp den nya serien av ODYSSEY®-batteriladdare på 2023 SEMA show i Las Vegas, Nevada, i ODYSSEY®-batterimonter nr 23659 och CTEK-monter nr 23555. Årets mässa äger rum den 31 oktober till den 3 november i Las Vegas Convention Center.Presskontakt

Ellen Tengström

Tel: +46 (0)72 050 42 32

E-mail: ellen.tengstrom@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon.

Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder. 

Mer information om CTEK finns på www.ctek.com. 

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleProblem att nå Spelinspektionen via telefon
Next articleHalverad energiförbrukning efter ROT i Einar Mattssons fastighet Dymmelveckan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here