Kindred Groups rapport för det andra kvartalet 2023 och inbjudan till telefonkonferens

0
402Kindred Group plc publicerar sin delårsrapport för det andra kvartalet 2023 tisdagen den 25 juli 2023 kl 07.30 (CEST).

Samma dag klockan 10.00 (CEST) håller Kindred Groups interima VD och koncernchef Nils Andén tillsammans med interim finansdirektör Patrick Kortman en webbpresentation på engelska som går att följa live via https://www.kindredgroup.com/sv/KV22023.

För att delta i telefonkonferensen i samband med presentationen, välkommen att registrera dig via https://conference.financialhearings.com/teleconference/?id=5009378. Efter registreringen kommer du att erhålla ett telefonnummer samt ett konferens-ID för att ansluta till telefonkonferensen.

Vänligen ring in i god tid för registrering. Efter presentationen kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor.För ytterligare information:
Linda Lyth, Investor Relations Manager, +46 767 681 337
ir@kindredgroup.com

 

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har cirka 2 500 medarbetare globalt och är medlem av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt medgrundare av IBIA, (International Betting Integrity Association). Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Taggar:Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleSpelbolagens reklamköp minskar
Next articleInbjudan till presentation av Betsson AB:s resultat för andra kvartalet 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here