Lättare för unga att nå sina mål

0
256
Lättare för unga att nå sina mål
Lättare för unga att nå sina målBanking-appen Lunar Way växer. Nu lanseras Goals, en ny funktion som hjälper till att regelbundet lägga undan pengar. Här kan hela den privata ekonomin kontrolleras från en och samma app – något som ligger unga särskilt nära till hands.

Att avsätta ett visst belopp varje månad kan vara svårt. Appen där du kan kontrollera hela din privata ekonomi stöds nu av funktionen som hjälper dig att lägga undan pengar. Användaren sätter enkelt upp egna sparmål, så att drömmen om ett körkort eller en resa blir verklighet.
 

– För unga blir Lunar Ways app en hjälp och ett stöd. Det kan vara svårt att avsätta en summa pengar, till saker man verkligen vill ha, när vi hela tiden påverkas att konsumera mera, säger Peter Smith, CBO hos Lunar Way.
 

Det finns ett behov hos unga att enkelt hantera sin ekonomi i app-format. Andra appar med liknande funktioner har fått starkt genomslag och efterfrågan växer. Det som skiljer Lunar Way från mängden är möjligheten att få en total överblick över ekonomin. Lunar Way erbjuder ett helhetsgrepp som plattform för finansiell rådgivning där användaren också kan chatta med experter och verkligen förstå sina ekonomiska flöden på ett bättre sätt.
 

– Vår app är inte bara ett konto där du kan lägga undan pengar till dina drömmar. Det är en app som ger spar-råd. Den varnar dig när du använder pengar från ditt lönekonto i för hög fart och svarar på frågor som: Kommer min lön räcka hela månaden? Hur mycket mer måste jag lägga åt sidan för att kunna följa med polarna till Ibiza? fortsätter Lunar Ways CBO Peter Smith.
 

Konsumenterna behöver inte aktivt tänka på att lägga undan pengar. Appen visar kontinuerligt hur mycket man lagt undan och anger också hur mycket ytterligare som behövs för att nå målet. Användaren bestämmer själv summan som ska läggas åt sidan och hur ofta pengarna ska läggas undan – dagligen, veckovis eller månadsvis. Slutligen får varje mål sitt eget namn och foto, så att motivationen enklare hålls uppe.
 

– Det är i de digitala kanalerna som vår målgrupp finns. Vår ambition är att göra det enkelt för våra användare att hålla reda på sin ekonomi. Appen är utformad för att uppmuntra och motivera dig till att komma närmare dina ekonomiska mål, och vi hoppas på att kunna hjälpa våra användare att närma sig sina drömmar med Goals, avslutar Peter Smith, CBO på Lunar Way. 

För mer information kontakta:
Signe Valeur, CMO Lunar Way
Tel: +45 81 70 70 70
E-post: sjv@lunarway.com

Du kan även läsa pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleNy undersökning: Så undviker du onödiga kortavgifter!
Next articleNästa vecka får vi besök av den Holländska spelmyndigheten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here