Stor efterfrågan på Rockers biometriska kort Rocker Touch

0
505
Stor efterfrågan på Rockers biometriska kort Rocker Touch
Stor efterfrågan på Rockers biometriska kort Rocker TouchRedan har flera tusen personer mottagit sveriges första biometriska betalkort, Rocker Touch och listan på de som väntar växer. En ny sändning kort är på väg till Sverige inom kort.

Responsen på vårt premiumpaket och efterfrågan på vårt nya biometriska kort, Rocker Touch har varit över förväntan. Vi har levererat till alla som beställde korten de första veckorna och fler kort är på väg. Vill man vara säker på att få ett till sommaren skulle jag beställa redan nu, säger Jonas Hultin, vd på Rocker. 

Kortet som tar ström från läsaren när du blippar det erbjuds som ett tillval i Rockers växande utbud av finansiella tjänster för privatpersoner. 

Det är avancerad teknik i korten och fortfarande är leveranskedjorna inte helt tillförlitliga p.g.a pandemin. Vi gör givetvis allt vi kan för att kunna leverera så fort det går, men med det tryck vi har och under rådande läge kan vi inte säga exakt datum när korten levereras, säger Jonas Hultin.Vill du veta mer, vänligen kontakta:

Lina Lindahl
Communications Manager
0761096083
lina.lindahl@rocker.com

Om Rocker
Rocker AB (publ) är ett fintechföretag med bas i Stockholm och med visionen bygga marknadens bästa plattform för vardagliga finansiella tjänster och hållbara betalningar. Rockers affärsområde Rocker erbjuder tjänster inom sparande, betalningar, lån och krediter i Rocker-appen. Affärsområdet Rocker Pay möjliggör säkra och flexibla transaktioner för privatpersoners handel med begagnade varor. Rocker har tillstånd som betalningsinstitut i Sverige och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Du kan även läsa pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleKALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I ACROUD
Next articleInformation till licenshavare om uppdatering av Spelpaus.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here