Lunar går in i F1 – ny sponsor till landsmannen Kevin Magnussen

0
520Fintech-bolaget Lunar blir ny sponsor till det amerikanska formel 1-stallet Haas, och mer specifikt till danske föraren Kevin Magnussen. Samarbetet innebär att Lunar kommer synas på såväl Magnussens tävlingsdräkt som hans bil. 

–Jag älskar att Lunar är en modig, nordisk bankutmanare som inte är rädda för att göra saker och ting annorlunda, precis som Haas och jag. Vi står alla bakom Lunars målsättning att få människor att ta kontroll över sin ekonomi, och det gör att jag är väldigt glad över det här samarbetet. Att därtill ha en partner från samma land som jag själv kommer stärka vår lokala närvaro än mer, vilket är positivt för alla inblandade, inklusive alla fans. Jag är dessutom säker på att vi kommer ha en hel del kul på vägen, säger Kevin Magnussen, F1-förare i Haas F1 Team. 

–Vi är väldigt exalterade över att slå oss samman med Haas F1 Team. Mycket eftersom de tar ett stort ansvar när det handlar om att göra sporten tillgänglig för alla, precis som vi på Lunar vill göra finansiella ärenden mycket enklare, snabbare och mer lättillgängligt för gemene man. Sedan är det klart att det är extra kittlande att sponsra Kevin Magnussen, vars revanschlusta och driv är något vi sannerligen inspirerats av, säger Ken Villum Klausen, grundare och VD, Lunar. 

Haas F1 Team och Kevin Magnussen kommer till helgen att tävla i Miamis Grand Prix, vars femte deltävling är den första någonsin på Miami International Autodrome. 

Om Lunar: 
Lunar är ett modernt fintech-bolag och digital bank som erbjuder kunder nya möjligheter att låna, betala och investera. Lunar grundades 2015 och finns i Danmark, Sverige och Norge, och har över 400 000 kunder. Lunar har tagit in 345 miljoner euro i kapital från investerare och fick sin banklicens 2019.

Om Haas F1 Team:
Haas F1 Team debuterade i FIA Formula 1 World Championship 2016, som det första amerikanska Formel 1-teamet sedan 1986. Teamet grundades av industrimannen Geen Haas, och har sin bas på samma campus i Kannapolis, North Carolina, som hans mästerskapsvinnande NASCAR-team, Stewart-Haas Racing. Haas är grundare av Haas Automation, den största tillverkaren av CNC-maskiner, i Nordamerika, och ordförande för Haas F1 team. För mer information, vänligen kontakta:
Oscar Forsman, PR- och kommunikationsansvarig Lunar, 0730776463, osfo@lunar.app

Du kan även läsa pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleDelårsrapport 1 januari – 31 mars 2022
Next articleLunar ny huvudsponsor till unik jämtländsk fotbollsklubb

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here