Rocker ger sig in i splittkampen

0
517
Rocker ger sig in i splittkampenMed 246 000 kunder och en av marknadens mest nedladdade ekonomiappar för privatekonomi satsar Rocker på att bli störst på den glödheta splittmarknaden. Appar med splittfunktion blir alltmer populära. I finanskategorin på Appstore är tre av apparna på topp 50 renodlade splittappar.

Vi ser en stor efterfrågan på splittfunktioner även hos våra kunder och därför har vi utvecklat en helintegrerad splittfunktion i vår app, säger Romeo Valtchev, produktchef på Rocker.

Rockerappen hämtar information om betalningen och räknar ut vad var och en ska betala. Mottagaren betalar sedan sin del med en enkel knapptryckning.

– Eftersom Rocker erbjuder en av Sveriges mest heltäckande tjänster som samlar alla köp som gjorts med andra kort, betalningar av räkningar via andra banker samt andra typer av transaktioner blir det här en mycket heltäckande splittfunktion, säger Romeo Valtchev.

Rockers syfte är att erbjuda sina kunder en helhetslösning för att enkelt hantera vardagsekonomin i en app.

– Att addera en kraftfull splittfunktion gör att incitamentet till att använda andra ekonomiappar minskar. Vi tror inte att våra kunder vill använda flera olika appar för att hantera sin vardagsekonomi. Därför är det självklart för oss att utöka vårt erbjudande med den här tjänsten, avslutar Jonas Hultin, vd och grundare för Rocker.Vill du veta mer, vänlighen kontakta:

Lina Lindahl
Communications Manager
0761096083
lina.lindahl@rocker.com

Om Rocker:
Rocker AB (publ) är ett fintechföretag med bas i Stockholm och med visionen bygga marknadens bästa plattform för vardagliga finansiella tjänster och hållbara betalningar. Rockers affärsområde Rocker erbjuder tjänster inom sparande, betalningar, lån och krediter i Rockerappen. Affärsområdet Rocker Pay möjliggör säkra och flexibla transaktioner för privatpersoners handel med begagnade varor. Rocker har tillstånd som betalningsinstitut i Sverige och står under tillsyn av Finansinspektionen.

Taggar:Du kan även läsa pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleJuli och augusti – störst risk för översvämning i källare
Next articleSamhällsbyggnadsbolaget i Norden AB har minskat sin exponering mot rörliga räntor från 35 procent till 25 procent

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here