Rocker lanserar sparkonton med Sveriges bästa sparränta för flexibla uttag

0
244
Rocker lanserar sparkonton med Sveriges bästa sparränta för flexibla uttagNu lanserar bankutmanaren Rocker sparkonton med betydligt högre ränta än vad den gamla storbanken erbjuder. Rockerkunder får idag 0,95% ränta med flexibla uttag, just nu bäst i Sverige. Att öppna ett sparande med Rocker är gratis och går dessutom snabbt, det tar bara ett par minuter att starta.

Rocker är ett fintechföretag som bygger nästa generations mobila finansiella tjänster för vanliga konsumenter och konkurrerar med de gamla bankerna med snabbare innovationstakt, smartare tjänster och en bättre kundupplevelse.

I dagarna släpper Rocker en ny app som omfattar många nya tjänster och funktioner som ger konsumenter bättre överblick och kontroll över den egna ekonomin. Användaren kan enkelt få en fullständig överblick över den egna ekonomin och hantera betalningar, betala köp långsammare, spara kvitton eller dela kostnader, oavsett vilka banker eller kort som kunden har använt ursprungligen.

I den nya appen erbjuder Rocker sparkonton och högre ränta än hos den gamla storbanken. Räntan uppgår för närvarande till 0,95% för sparande med flexibla uttag. Det är just nu den högsta sparräntan för konto utan bindningstid i Sverige (di.se/jamfor-sparkonto). Användaren har alltid möjlighet att ta ut alla medel när som helst. Insatta medel omfattas av statlig insättningsgaranti upp till 1 050 000 kronor.

“Med stöd av ny teknik och ett nytt synsätt på finansiella tjänster kan vi snabbt utveckla bättre lösningar på det som många upplever att de gamla bankerna borde göra. Vi lyssnar på våra kunders förslag om vad man vill kunna göra med sin ekonomi. Därför lanserar vi nu spartjänster med hög sparränta och som går snabbt att öppna”, säger Hanna Neidenmark, Rockers VD.

Att öppna ett sparande med hög ränta med Rocker är både gratis och smidigt. Det tar bara ett par minuter att starta upp. Användaren laddar ned Rocker-appen på AppStore eller Google Play, registrerar sig med hjälp av BankID, öppnar upp ett sparkonto i appen och för sen enkelt över pengar till sparande med hjälp av Trustly eller Swish.

Lanseringen av spartjänster sker som ett led i Rockers strategi att utmana storbankerna med smartare och enklare finansiella tjänster som hjälper människor till en bättre ekonomi i vardagen. Etableringen av sparkonton utgör ett första steg av flera produktinnovationer för att skapa bättre förutsättningar för konsumenter att spara mer och få pengarna att växa.
 Kontakt

Oscar Hyléen, Kommunikations- och IR-direktör Rocker 

oscar.hyleen@rocker.com

+46 709 23 59 25
 

Om Rocker

Rocker AB (publ) är ett fintechföretag med bas i Stockholm. Rockers vision är att etablera den ledande appen för banktjänster genom att erbjuda finansiella tjänster enklare att använda och mer prisvärda för vanliga människor. Rocker erbjuder tjänster inom betalningar, lån och krediter och sparande. Rockers peer-to-peer checkoutlösning erbjuds idag till kunder, under varumärket Rocker Pay, på Blocket som är Sveriges största marknadsplats för begagnade varor. Rocker har tillstånd som betalningsinstitut i EU och står under tillsyn av Finansinspektionen. Största ägare i Rocker är Schibsted och LMK med 32 respektive 17 procent av aktierna. www.rocker.com
 

Du kan även läsa pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleVägledning för omsorgsplikt
Next articleBeslut vid årsstämma i Evolution Gaming Group AB (publ)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here