Yabie presenterar Peter Nilsson som ny Chief Commercial Officer

0
576Fintechbolaget Yabie stärker upp ledningsgruppen och presenterar Peter Nilsson som ny Chief Commercial Officer. Peter har mångårig erfarenhet från seniora kommersiella roller inom fintech från bolag såsom Paytrim, Bambora och PayEx.

Fintechbolaget Yabie fortsätter att växa i snabb takt och är nu över 145 personer i organisationen som spänner över Sverige och Norge. Bolaget, som grundades 2017, utvecklar och tillhandahåller kassasystem och betallösningar för småföretagare till enterprise-bolag. 

Nu välkomnar Yabie en ny Chief Commercial Officer till bolaget i Peter Nilsson. Peter har en lång och välrenommerad bakgrund inom fintech och i synnerhet inom payments där han senaste 2 åren varit VD för Payments-bolaget Paytrim. Innan Paytrim var Peter många år på Bambora (och sedermera Wordline) där han bland annat hade rollen som Nordenchef och försäljningschef. 

“Jag är väldigt glad att äntligen få joina teamet på Yabie och bygga vidare på resan de påbörjat. Yabie har lyckats bygga en snabbfotad organisation som under en relativt kort tid lyckats etablera sig som en av de ledande aktörerna i Norden, och nu är det dags att vi tar samma steg ut i Europa också, säger Peter Nilsson, CCO på Yabie. 

“Det känns så kul att äntligen få välkomna Peter till teamet. Vi känner varandra väl från Bambora-tiden där vi jobbade tillsammans under 2 år. Peters mångåriga kommersiella bakgrund och expertis inom payments kommer bidra med mycket till Yabies fortsatta tillväxtresa,” säger Siri Kiessling, vd på Yabie. 

Peter tillträdde sin roll som CCO första november. 

För mer info, vänligen kontakta:

Karl Garberg, CMO, karl@yabie.com, +46 708 800 875
Yabie är ett av Sveriges snabbast växande fintechbolag, som med innovation och säljkraft konsoliderar marknaden för kassasystem och betallösningar. Den molnbaserade allt-i-ett-produkten lockar allt från kvarterskrogen till IKEA. Sedan starten har bolaget tagit in drygt 650 miljoner SEK i riskkapital av bland andra Creades, Swedbank och NFT Ventures.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous article"Träd ger temperaturreglering och skugga – som AC helt utan elkostnader" — fredagsporträttet med Hedda Svendsen
Next articleInbjudan till presentation av SBB:s delårsrapport januari-september 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here