Zimpler knäcker koden tillsammans med Primer

0
634
Zimpler knäcker koden tillsammans med Primer
Zimpler knäcker koden tillsammans med PrimerDet snabbväxande fintech-bolaget Zimpler teamar nu upp med Primer, världens första end-to-end automations-plattform för betalningar. Partnerskapet ger Primers återförsäljare och kunder inom olika industrier och segment omedelbar tillgång till Zimplers lösningar för konto-till-konto (A2A)-betalningar utan att de behöver implementera någon separat kod.

Samarbetet innebär flera fördelar för återförsäljare som vill integrera betalningslösningar i sina plattformar samt för slutanvändare; detta då både Primers och Zimplers primära fokus ligger på att erbjuda en enhetlig användarupplevelse och förenkla komplexa betalningar. Återförsäljare behöver endast integrera Primers lösning en gång och kan sedan lägga till Zimpler i sina betalningsflöden på några minuter.

De lösningar från Zimpler som är tillgängliga via Primer inkluderar direkta inbetalningar (Pay-ins) samt ytterligare B2B-produkter. Integrationen kommer att vara tillgänglig på samtliga marknader där Zimpler är verksamt inklusive Sverige, Norge, Finland, Nederländerna, Tyskland och Estland.

– Jag är väldigt glad över vårt partnerskap med Primer. Zimpler handlar om enkelhet och genom det här samarbetet kommer vi nu att kunna göra det möjligt för återförsäljare att integrera våra lösningar på ett ännu smidigare sätt – utan att de behöver inplementera någon separat kod. Vi har en gemensam vision när det gäller att skapa nästa generations betalningsteknik och jag ser fram emot ett partnerskap som utvecklas i takt med att vi utökar vårt produktutbud och expanderar till nya marknader, säger Catrine Rhenberg, Head of Partnerships på Zimpler.

– Konto-till-konto-betalningar ger goda möjligheter att ökad konvertering samtidigt som de förbättrar betalningsupplevelsen för kunden. Genom att erbjuda A2A-betalningar på samtliga marknader där Zimpler är verksamma, ger vi Primers återförsäljare ännu fler sätt att skapa positiva köp- och betalningsupplevelser för sina kunder, säger João Vidigal, EMEA Partnerships Manager på Primer.
Maria Frändegård Head of Communicationsmaria.frandegard@zimpler.com

Zimpler är ett svenskt fintech-företag som erbjuder enklare och säkrare transaktioner – utan behov av kort. Zimpler är specialiserat på betalningar från konto till konto och är används av konsumenter och handlare runt om i Europa för effektiva betalningar såväl som utbetalningar. Genom snabb expandering till nya nyckelmarknader är vårt uppdrag att zimplifiera betalningstransaktioner för alla. För mer information, se www.zimpler.com

Taggar:Du kan även läsa pressmeddelandet hos Cision.com

Previous articleCTEK utser Gary Brown till Global Director Aftermarket
Next articleKindred fortsätter sin expansion i USA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here