CTEK utser Gary Brown till Global Director Aftermarket

0
175
CTEK utser Gary Brown till Global Director AftermarketCTEK har utsett Gary Brown till ny Global Director Aftermarket. Gary tar över efter Jon Lind, som har fyllt rollen som Aftermarket Director sedan 2021 parallelt med sin VD-position. Gary tillträder sin tjänst, som även innebär en plats i koncernledningen, från den 1 november.

Gary Brown har stöttat Jon Lind sedan maj 2021 som både operativ chef för Aftermarket divisionen same produktchef. Han har en bred erfarenhet inom främst fordonsindustrin samt elektronik/IoT, byggprodukter, energi/värme och försäkringar. Gary har mångårig erfarenhet av B2B, B2B2C och B2C över traditionella försäljnings- och digitala kanaler i både Europa, Asien och Stillahavsområdet/Oceanien och Nordamerika. Gary kommer senast från en position som VD för Mont Blanc Group (globala biltillbehör) och innan dess hade han flera ledande positioner inom produkt-, strategi- och marknadsföringsfunktioner i olika verksamheter, inklusive 15 år på Ford Motor Company och dess olika varumärken. Gary har även arbetat internationellt som rådgivare inom organisationshälsa, ledarskap, strategi och innovation.

– Jag är glad över att kunna välkomna Gary Brown som ny Global Director Aftermarket på CTEK. Gary har redan bidragit väsentligt till CTEK-resan med sin omfattande internationella erfarenhet, inte minst sina ledaregenskaper, och är en viktig tillgång för CTEK och vår fortsatta framgång, säger Jon Lind, VD och koncernchef för CTEK.

– Jag är så stolt över att bara vara en liten del av CTEK-resan och i den här rollen är jag exalterad över de möjligheter vi kan utforska både som företag och inom Aftermarket divisionen. Vi har ett fantastiskt varumärke, fantastiska produkter, lojala partners och en spännande framtid framför oss, säger Gary Brown, ny Global Director Aftermarket på CTEK.För ytterligare information, vänligen kontakta:
Jon Lind, VD och koncernchef, +46 703 97 23 71, jon.lind@ctek.com

Niklas Alm, Investor Relations, +46 708 24 40 88, niklas.alm@ctek.com

Om CTEK

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon. Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder.

Läs mer på CTEK:s webbplats: www.ctek.com  

CTEK’s aktie är noterad på Nasdaq Stockholm Mid Cap, och handlas under tickern CTEK.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous article”Det bästa med Einar Mattsson är utan tvekan utvecklingsmöjligheterna” — fredagsporträttet med Jonas Svensson
Next articleKindred fortsätter sin expansion i USA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here