Finansinspektionen skriver av utredningen mot Thunderful Group

0
1266Finansinspektionen (FI) har meddelat Thunderful Group (”Thunderful”) att FI skriver av utredningen avseende Thunderfuls informationsgivning i samband med offentliggörandet av bokslutskommunikén för 2020 den 24 februari 2021.

Den 27 september meddelade FI att FI startar en utredning avseende Thunderfuls hantering av offentliggörande av information i samband med offentliggörandet av bokslutskommunikén för 2020 den 24 februari 2021, vilket Thunderful gick ut med i ett pressmeddelande den 27 september 2022. FI och Thunderful har haft en professionell dialog från det att FI meddelade om utredningen. FI har nu beslutat att skriva av utredningen mot Thunderful.För mer information, vänligen kontakta: 
Anders Maiqvist, Interim VD, Thunderful Group, +46 739 37 24 36
Lennart Sparud, CFO, Thunderful Group, +46 705 58 66 04

Om Thunderful Group 
Thunderful Group är en koncern som utvecklar, förlägger och investerar i dataspel, samt distribuerar Nintendoprodukter, spel, speltillbehör, leksaker med mera. Huvudkontoret ligger i Göteborg, och ytterligare kontor återfinns i Berlin, Guildford, Helsingfors, Hongkong, Karlshamn, Kungsbacka, Köln, Köpenhamn, Larvik, Madrid, Malmö, Newcastle, Skövde, Stockholm och Århus. Koncernens övergripande mål att tillhandahålla kreativa, högkvalitativa underhållningsprodukter till människor i alla åldrar. Thunderful Group är noterat på Nasdaq First North Premier. Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleSpelbolag med svensk licens omsatte 27,4 miljarder kronor under 2022
Next articleFantasma Games släpper bolagets första Jackpottspel tillsammans med Relax Gaming

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here