Loreen håller för trycket

0
435Efter fyra deltävlingar och en semifinal ska årets upplaga av Melodifestivalen avgöras. Enligt oddsen från Unibet finns det inget som kan stoppa Loreen från att få folkets förtroende att representera Sverige i Eurovision Song Contest.

På lördag har Mellotåget kommit fram till slutstationen då tolv bidrag ska göra upp om segern på Friends Arena i Stockholm. Jon Henrik Fjällgren, tillsammans med Arc North och Adam Woods, öppnar finalen med låten ”Where You Are (Sávežan)”. Den stora förhandsfavoriten har startnummer tio och stavas Loreen.

– Allting pekar på att Loreen vinner Melodifestivalen. Hon toppade tidigt oddslistan och ligger just nu även bäst till för att ta hem hela Eurovision Song Contest, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet. 

De norska tvillingarna Marcus & Martinus ligger tvåa på oddslistan och spelas just nu till 8,75 gånger insatsen. Finalen innehåller även ett antal riktiga högoddsare. En satsad hundralapp på Mariette ger till exempel 75 100 kr tillbaka om hon skulle skrälla sig till segern.

År för år – så träffsäkra är oddsen
Unibets odds har haft 16 av 20 rätt inför Melodifestivalens finaler. De enda missarna är från 2005, 2013, 2017 och 2020 då Martin Stenmark, Robin Stjernberg, Robin Bengtsson och The Mamas stod som slutsegrare. Oddsen pekade då på Nanne Grönvall, Yohio, Nano och Dotter. De tre förstnämnda fick dock flest tittarröster, men de internationella jurygrupperna ville annorlunda.

Unibets odds på Melodifestivalen 2023

Vinnare av Melodifestivalen 2023
Loreen 1.07

Marcus & Martinus 8.75
Smash Into Pieces 21.00
Maria Sur 24.00
Jon Henrik Fjällgren 86.00
Nordman 251.0
Panetoz 301.0
Paul Rey 301.0
Theoz 351.0
Kiana 501.0
Tone Sekelius 501.0
Mariette 751.0

För de senaste oddsen: https://www.unibet.se/betting/sports/filter/tv___novelty/sweden/melodifestivalen/all/competitions

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Holm, spelexpert på Unibet,
070-875 41 31
henrik.holm@kindredgroup.com
Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 9 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 30 miljoner kunder. Kindred Group är medgrundare av EGBA (European Gaming and Betting Association) och av IBIA, samt medlem av RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Mer information om Kindred Group plc finns på www.kindredgroup.com och twitter.com/KindredGroup
 


Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleCTEK offentliggör prospektet avseende företrädesemissionen
Next articleMathias Plank framröstad till ny ordförande och Siri Kiessling ersätter som vd på Yabie

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here