Thunderful Group AB (”Thunderful”) i dialog med Finansinspektionen

0
1067Thunderful för en dialog med Finansinspektionen kring informationsgivning i samband med offentliggörandet av bokslutskommunikén för 2020 den 24 februari 2021.

Thunderful meddelar idag att en dialog inletts med Finansinspektionen kring hanteringen av offentliggörande av informationen i samband offentliggörandet av bokslutskommunikén för 2020 den 24 februari 2021.För mer information, vänligen kontakta:
Anders Maiqvist, Interim VD, Thunderful Group, +46 739 37 24 36
Lennart Sparud, CFO, Thunderful Group, +46 705 58 66 04   

Om Thunderful Group
Thunderful Group är en koncern verksam inom utveckling, förläggning och Thunderful Group är en koncern som utvecklar, förlägger och investerar i dataspel, samt distribuerar Nintendoprodukter, spel, speltillbehör, leksaker med mera. Huvudkontoret ligger i Göteborg, och ytterligare kontor återfinns i Helsingborg, Helsingfors, Hohenwestedt, Hongkong, Karlshamn, Kungsbacka, Köln, Köpenhamn, Larvik, Madrid, Malmö, Skövde, Stockholm, Sunderland och Århus. Koncernens övergripande mål att tillhandahålla kreativa, högkvalitativa underhållningsprodukter till människor i alla åldrar. Thunderful Group är noterat på Nasdaq First North Premier. Företagets Certified Adviser är FNCA Sweden AB, info@fnca.se.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleValberedning utsedd inför Loomis årsstämma 2023
Next articleValberedning inför Kindreds årsstämma 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here