Betsson AB publicerar års- och hållbarhetsredovisning för 2022

0
636
Betsson AB publicerar idag års- och hållbarhetsredovisningen för 2022 på www.betssonab.com. Året präglades av fortsatta satsningar på lönsam tillväxt. För helåret 2022 ökade koncernens intäkter med 18 procent och rörelseresultatet ökade med 11 procent.

 

I års- och hållbarhetsredovisningen kommenterar vd och koncernchef Pontus Lindwall det gångna året:

 

”Spel är ett utbrett folknöje över hela världen och i 60 år har vi erbjudit underhållning i form av kasinospel, sportspel och andra typer av spel. Vi har ända sedan början lett branschens digitalisering med övergången till onlinespel och fortsätter att agera som pionjärer i allt vi gör. De senaste åren har vi satsat på geografisk diversifiering med intåg på nya marknader runtom i världen och på att stärka vårt produkterbjudande och vår konkurrenskraft. Kombinerat med disciplinerad kapitalallokering och ett

ständigt fokus på lönsam tillväxt har satsningarna gett resultat – vi kan se tillbaka på det bästa året någonsin i Betssons historia.”

 

Ett tryckt exemplar av års- och hållbarhetsredovisningen kan beställas via ir@betssonab.com.

 

Denna information är sådan information som Betsson AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 5 april 2023 kl. 14.30 CEST.

 

För ytterligare information, kontakta:
Martin Öhman, CFO Betsson AB
+46 (0)8 506 403 00, ir@betssonab.com

 

Roland Glasfors, Vice President Communications & Investor Relations, Betsson AB

+46 760 024863, ir@betssonab.com

 

Om Betsson AB
Betsson AB (publ) är ett holdingbolag som investerar i och förvaltar snabbväxande bolag inom onlinespel. Bolaget är ett av de största inom onlinespel i Europa och har som ambition att växa snabbare än marknaden, både organiskt och genom förvärv. Detta ska ske på ett lönsamt och hållbart sätt, och med olika lokala anpassningar. Betsson AB är noterat på Nasdaq Stockholm (BETS B).
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleNotice to the Annual General Meeting
Next articleEinar Mattssons renoveringar är ett engagerat lagarbete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here