Betssons varumärke Betsafe lanseras på den reglerade marknaden i Ontario, Kanada

0
320
Betsson har erhållit licenser för onlinespel som operatör och leverantör på den lokalt reglerade marknaden i provinsen Ontario i Kanada, och ett B2C-erbjudande har just lanserats genom Betssons globala varumärke Betsafe. Detta sker i enlighet med Betssons tidigare kommunicerade marknadsstrategi för Ontario.  

Betsson har lanserat ett brett B2C-utbud av onlinekasino och sportspel genom sitt globala varumärke Betsafe på den lokalt reglerade marknaden i Ontario. Betsafes produkter kommer att driftas på den plattform som utvecklats av Strive Gaming (40%-ägt av Betsson) och finnas tillgängliga för kunder i Ontario via Betssons mobilappar, som kan laddas ner i Apple Store och Google Play Store, liksom på webbplatsen ot.betsafe.ca. Betssons produkterbjudande i Ontario har anpassats lokalt för att leverera en nordamerikansk spelupplevelse.

Betsson har även erhållit en leverantörslicens, vilket gör det möjligt att erbjuda en sportboksprodukt på B2B-basis till andra operatörer.

Ontario, där nästan 40 procent av Kanadas 38 miljoner invånare bor, är landets ekonomiskt viktigaste provins och onlinespelmarknaden förväntas bli en av de största marknaderna i Nordamerika.

Pontus Lindwall, VD för Betsson AB, kommenterar: ”Vi är glada över att ha erhållit de nödvändiga licenserna för att bedriva både B2C- och B2B-verksamhet på den lokalt reglerade onlinespelmarknaden i Ontario. Vi är övertygade om att det finns stora möjligheter för Betsson i Ontario både inom B2C och B2B med våra konkurrenskraftiga erbjudanden som vi nu kan lansera på marknaden.”

För ytterligare information:

Roland Glasfors, Vice President Communications & Investor Relations, Betsson AB

+46 760 024863

ir@betssonab.com

Om Betsson AB
Betsson AB (publ) är ett holdingbolag som investerar i och förvaltar snabbväxande bolag inom onlinespel. Bolaget är ett av de största inom onlinespel i Europa och har som ambition att växa snabbare än marknaden, både organiskt och genom förvärv. Detta ska ske på ett lönsamt och hållbart sätt, och med olika lokala anpassningar. Betsson AB är noterat på Nasdaq Stockholm (BETS B).

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleThunderful Group bokslutskommuniké januari–december 2022
Next articleNu går vinnarfavoriten in i tävlingen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here