De är favoriter att gå vidare i Linköping

0
391Fyra bidrag ser ut att göra upp om två direkta finalplatser i Melodifestivalens andra deltävling. Bäst chans enligt Unibets odds har just nu Maria Sur och Theoz.

Unibets odds prickade helt rätt när Jon Henrik Fjällgren och Tone Sekelius gick vidare till final från den första deltävlingen av Melodifestivalen, medan epadunkarna Elov & Beny fick med sig Victor Crone till semifinal. Denna vecka rullar mellotåget vidare till Linköping för den andra deltävlingen, och redan nu finns två tydliga favoriter.

Störst chans för en finalplats har Maria Sur, den talangfulla ukrainskan som tvingats fly hemlandet på grund av kriget, och nu gör debut i svenska Melodifestivalen. Hon står i endast 1,20 gånger pengarna att gå till final. Favorit till en finalbiljett är även TikTok-stjärnan Theodor ”Theoz” Haraldsson till 1,55.

– Ett starkt startfält bäddar för en spännande deltävling i Linköping. Fyra bidrag står just nu kring tre gånger pengarna eller lägre att gå direkt till final. Bakom de två favoriterna hittar vi Panetoz och Wiktoria som båda gått bra i tävlingen tidigare, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Uje Brandelius är en av säsongens mer oväntade mellodeltagare. Men att det ska bli en finalplats för debutanten är en riktigt högoddsare. Just nu står Brandelius i 18,00 att gå direkt till final.

Unibets odds på Melodifestivalen 2023

Deltävling 2: Att kvalificera sig för final
Maria Sur 1.20
Theoz 1.55
Panetoz 3.00

Wiktoria 3.00
Tennessee Tears 7.50
Eden 18.00
Uje Brandelius 18.00

För de senaste oddsen:https://www.unibet.se/betting/sports/event/1019225307

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Holm, spelexpert på Unibet,
070-875 41 31
henrik.holm@kindredgroup.com
Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 9 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 30 miljoner kunder. Kindred Group är medgrundare av EGBA (European Gaming and Betting Association) och av IBIA, samt medlem av RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Mer information om Kindred Group plc finns på www.kindredgroup.com och twitter.com/KindredGroup
 


Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleFortnox välkomnar statlig e-legitimation
Next articleDataintrången ökar i landet – många småföretagare saknar försäkringsskydd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here