Evolution Årsredovisning 2022

0
354Evolutions årsredovisning för 2022 har i dag publicerats på bolagets webbplats.

Årsredovisningen finns tillgänglig på www.evolution.com/sv/investerareFör ytterligare information, vänligen kontakta:

Jacob Kaplan, CFO, ir@evolution.com

Denna information är sådan information som Evolution AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades för offentliggörande den 14 mars 2023 kl. 20:00

Evolution AB (publ) (”Evolution”) utvecklar, producerar, marknadsför och licensierar ut fullt integrerade onlinekasino-lösningar till speloperatörer. Sedan bolagets start 2006 har Evolution utvecklats till en ledande B2B-leverantör med över 700 operatörer som kunder. Koncernen har drygt 17 000 anställda i studior i Europa och Nordamerika. Moderbolaget är baserat i Sverige och noterat på Nasdaq Stockholm med ticker EVO. Besök www.evolution.com för mer information.

Evolution är licensierad och reglerad av Malta Gaming Authority under licensen MGA/B2B/187/2010. Evolution är även licensierad och reglerad i flera ytterligare jurisdiktioner exempelvis Storbritannien, Belgien, Canada, Rumänien och Sydafrika med flera.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleRemiss: Förslag till ändringar i Lotteriinspektionens föreskrifter och allmänna råd om statligt lotteri och lotteri för allmännyttiga ändamål (LIFS 2018:4)
Next articleNordisk hälsorapport visar på oroande stressnivåer bland befolkningen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here