Kindred – en av Sveriges bästa arbetsgivare för andra året i rad

0
1233
Kindred – en av Sveriges bästa arbetsgivare för andra året i rad
Kindred – en av Sveriges bästa arbetsgivare för andra året i radFör andra året i rad har Kindred utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare av den prestigefulla organisationen Karriärföretagen. Priset delas ut till arbetsgivare som erbjuder sina anställda unika utvecklings- och karriärmöjligheter. 

Kindred Group plc (Kindred) har av organisationen Karriärföretagen utsetts som ett av Sveriges Karriärföretag 2023. De utvalda företagen genomgår en rigorös urvalsprocess av en expertpanel och en kvalificerad jury, varefter priset tilldelas vinnarna. Kindred utnämns som en arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för doktorander och unga yrkesverksamma i början av sin karriär. Expertpanelen tar också hänsyn till faktorer som arbetsgivarnas externa attraktionskraft, närvaro och kvalitet på sociala medier samt karriärsidor på hemsidan. Den hårda konkurrensen avspeglas i att 18 företag har förlorat sina utnämningar vid jämförelse med föregående års lista.  

“Vi är oerhört stolta över att återigen blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för 2023. Vi jobbar hårt för att tillhandahålla de bästa möjligheterna för en karriär inom Kindred – från ingångsnivå till ledande befattningshavare, såväl som över olika funktioner “, säger Johan Engberg, Tech Employee Experience Lead på Kindred Group.

“Vi vill erbjuda våra anställda rätt verktyg, optimala förutsättningar och utmaningar som ger människor möjlighet att utvecklas på jobbet. Detta är avgörande på den konkurrensutsatta tech-talangmarknaden. Vår framgång beror på att vi kan attrahera rätt personer som vill att vara en del av vår resa”, avslutar Engberg.  

Juryns motivering till utnämningen av Kindred som ett av årets Karriärföretag 2023 lyder enligt följande:

Kindred Group är en driven och engagerad arbetsgivare som gör ett imponerande employer branding-arbete. Företagets värderingar och engagemang i jämställdhet, mångfald och inkludering lyser igenom all kommunikation och har skapat en attraktiv och trivsam företagskultur. Kindred Group värdesätter verkligen sina medarbetare och erbjuder personliga verktyg till utveckling och ger de många karriärs- och utvecklingsmöjligheter.För ytterligare information:
Maria Angell Dupont, External Communications Manager, Kindred Group
press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har mer än 2 000 medarbetare globalt, medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt IBIA, International Betting Integrity Association. Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Taggar:Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleKindred utnyttjar möjlighet att förlänga revolverande kreditfacilitetsavtal och utökar gruppen av långivare
Next article72 procent av alla svenskar har spelat om pengar de senaste 12 månaderna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here