Kindred ingår partnerskap med AFC Ajax

0
638
Kindred ingår partnerskap med AFC AjaxKindred ingår ett samarbete med den nederländska fotbollsklubben AFC Ajax. Tillkännagivandet följer efter att Kindred Group beviljats ​​en licens att verka på den nederländska marknaden från och med den 8 juni 2022. Utöver det kommersiella partnerskapet kommer de två parterna att arbeta tillsammans inom området förebyggande av vadslagningsrelaterad matchfixning, mental hälsa och ansvarsfullt spelande.

Kindred Group plc (Kindred) inleder genom sitt flaggskeppsvarumärke Unibet ett kommersiellt partnerskap med AFC Ajax. Unibet, som varumärke, arbetar aktivt för att positivt bidra till sporten och de samhällen man verkar i. Utöver det kommersiella partnerskapet kommer Ajax och Unibet arbeta tillsammans inom området förebyggande av vadslagningsrelaterad matchfixning, mental hälsa och ansvarsfullt spelande. Att öka det sociala engagemanget genom partnerskap och aktiv sponsring är en grundpelare i Kindreds hållbarhetsstrategi och fundamentet av vårt program ”Unibet Impact” som uteslutande är dedikerat till att främja en säkrare och mer ansvarsfull spelindustri online.

“Vi är oerhört stolta över att arbeta tillsammans med Ajax. Inom vårt partnerskap kommer vi att investera i Unibet Impact. Unibet Impact är ett unikt program baserat på partnerskap med topp- och amatöridrottsklubbar samt olika organisationer i samhället. Unibet Impact syftar till att främja en säkrare och mer ansvarsfull spelindustri online samtidigt som vi ger nöje och underhållning till nederländska kunder. Med Ajax vill vi särskilt fokusera på ansvarsfullt spelande i relation till mental hälsa, säger Lennart Kessels, General Manager Nederländerna, Kindred Group.

“Vi är mycket glada över att ha Unibet som vår nyaste partner. Kindred Group och dess varumärken är kända för sitt engagemang inom området ansvarsfullt spelande. Detta kommer att uppmärksammas tydligt i vårt partnerskap. Unibet utmärker sig dessutom genom sina högkvalitativa produkterbjudanden som uppskattas av fansen. Vi kommer att stödja dem med gemensamt innehåll och aktiveringar. Utöver det kommer vi också att förbinda oss till Unibet Impact”, säger Menno Geelen, Commercial Director AFC Ajax.För mer information:
Maria Angell Dupont, External Communications Manager, Kindred Group
press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har mer än 2 000 medarbetare globalt, medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt IBIA, International Betting Integrity Association. Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Taggar:Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleHär blir det flest soltimmar i sommar
Next articleBETSSON LÄMNAR VILLKORAT MEDDELANDE OM FÖRTIDA INLÖSEN AV UTESTÅENDE OBLIGATIONER AV SERIE 2019/2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here