Kindred presenterar avtal med Stats Perform för att stärka Kindreds sportsboksplattform

0
290
Kindred presenterar avtal med Stats Perform för att stärka Kindreds sportsboksplattform
Kindred presenterar avtal med Stats Perform för att stärka Kindreds sportsboksplattformKindred har ingått ett omfångsrikt avtal med Stats Perform, vilket ger tillgång till hela Stats Performs produktsvit, inklusive Running Ball och Opta. Detta innefattar omfattande, realtidsbaserade officiella sportdataflöden och statistik vilket möjliggör en smidig upplevelse av spel under pågående evenemang för Kindreds kunder samt tillförlitliga förslag på spelmarknader centrerat kring spelarens prestationer – en mycket innovativ livebettingprodukt.

Kindred Group plc (Kindred) fortsätter att utveckla sin egen sportboksplattform genom att ingå ett omfattande avtal med Stats Perform för att kunna nyttja RunningBalls officiella datarättigheter för spel under pågående evenemang, Optas spelarstatistik och ett brett utbud av innehåll för att underhålla och informera kunderna. Data av bästa kvalitet och i realtid, kommer ge Kindreds kunder möjlighet att uppleva den snabbaste och mest sömlösa upplevelsen. RunningBalls och Optas produkter och tjänster är viktiga för att uppnå denna differentieringsnivå. Samarbetet stödjer Kindreds ambition att bygga en överlägsen produkt och upplevelse med data och differentiering som kärna.

“Vi är glada att presentera vårt utökade strategiska partnerskap med Stats Perform, som otvetydigt kommer att gynna våra värdefulla sportfans och kunder. Detta samarbete är ett bevis på vårt orubbliga åtagande att bygga Kindreds sportboksplattform med den bästa tillgängliga data på marknaden. Vi är övertygade om att Stats Perform, med sin expertis, pålitliga varumärken och unika datapunkter, kommer att vara en viktig samarbetspartner när vi fortsätter att utveckla och rulla ut vår egen sportboksplattform. Detta partnerskap kommer att sätta nya standarder för att leverera en unik och överlägsen sportspelsupplevelse”, säger Andreas Reimblad, Director Sportsbook, Kindred Group.

“Detta nya avtal fördjupar ett långvarigt och mycket produktivt partnerskap med Kindred. Vi är exalterade över att få hjälpa Kindred att nå nya höjder genom våra marknadsledande RunningBall- och Opta-produkter, byggda för sportspel. Vi är glada över att Kindred ser det värde vi kommer att låsa upp tillsammans i detta spännande nya partnerskap”, kommenterar Andrew Ashenden, Chief Betting Officer, Stats Perform.

“Jag är stolt över att framhålla de exceptionella insatser och det engagemang som visats av både vårt team på Kindred och våra partners på Stats Perform för att nå detta förnyade avtal. Samarbetet hittills har gett oss en ömsesidig förståelse för de ständigt föränderliga dynamikerna på den snabba ombytliga konkurrensutsatt marknaden med ökande regleringar”, fortsätter Andreas Reimblad.  För ytterligare information:
Maria Angell Dupont, External Communications Manager, Kindred Group
press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har cirka 2.500 medarbetare globalt och är medlem av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt medgrundare av IBIA, (International Betting Integrity Association). Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Taggar:Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleFler förrådsstölder än på över 20 år
Next articleInför Melodifestivalen: Äntligen seger för evig tvåa?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here