Nor(d)män i topp i tredje deltävlingen

0
250Norska popduon Marcus & Martinus är superfavoriter att gå till final inför Melodifestivalens tredje deltävling. Bäst chans att få följa med till den stora finalen har Nordman, enligt de senaste oddsen från Unibet.

Mellotåget tuffar vidare, från Linköping till Lidköping för lördagens tredje deltävling. Där gör duon Marcus & Martinus efterlängtad debut – och de norska popstjärnorna går in som solklar favorit. Ett vunnet spel på att de går direkt till final ger endast 1,03 gånger pengarna just nu.

– I Lidköping verkar strålkastarljuset riktas mot två duos, i form av ett par debuterande norrmän i Marcus & Martinus och mer rutinerade Nordman. De senare kan dock få en kamp om finalbiljetten med Paul Rey. Han står i ett odds på drygt tre gånger pengarna, jämfört med Nordman som står i drygt två gånger insatsen, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Med plats fyra på listan (odds 6,50) har Ida-Lova god chans på en semifinalbiljett tillsammans med nämnde Paul Rey. Unibets odds ger just nu sämst chans till dansbandstonerna från Casanovas, som hamnar sist på listan.

Unibets odds på Melodifestivalen 2023

Deltävling 3: Att kvalificera sig för final
Marcus & Martinus 1.03
Nordman 2.05
Paul Rey 3.25
Ida-Lova 6.50
Laurell 8.00
Melanie Wehbe 8.00

Casanovas 9.00

För de senaste oddsen: https://www.unibet.se/betting/sports/event/1019227688

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Holm, spelexpert på Unibet,
070-875 41 31
henrik.holm@kindredgroup.com
Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 9 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 30 miljoner kunder. Kindred Group är medgrundare av EGBA (European Gaming and Betting Association) och av IBIA, samt medlem av RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Mer information om Kindred Group plc finns på www.kindredgroup.com och twitter.com/KindredGroup
 


Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleInbjudan till presentation av Thunderful Groups bokslutskommuniké 2022
Next articleExtra bolagsstämma i Evolution den 16 februari 2023 är inställd

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here