Spelarna tror på countrytoner till finalen

0
443Enligt Unibets senaste odds kommer Theoz, Kiana och Nordman att gå vidare från lördagens semifinal i Melodifestivalen. Den fjärde och sista platsen ser ut att gå till Tennessee Tears, som dragit ifrån närmaste konkurrenten i oddslistan.

Åtta ska bli fyra när Melodifestivalens semifinal avgörs i Örnsköldsvik. Först ut i startfältet på lördag är Theoz, som också är den största favoriten att gå till finalen, enligt odds från Unibet. Ett spel på att Linköpingsonen slutar topp-4 står i minimala 1,01 gånger pengarna. Även Kiana (1,10) och Nordman (1,30) har stora chanser att få följa med till finalen. Dagen före avgörandet har även Tennesse Tears seglat upp som den fjärde favoriten att ta en finalplats till 1,45 gånger pengarna.

– I början av veckan var det helt jämnt mellan Tennessee Tears och Victor Crone om att sluta topp-4, men när vi närmat oss lördagen står det klart att våra spelare tror starkt på de förstnämnda att knipa en finalplats, säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet.

Loreen fortsatt segerfavorit

Med alla deltävlingar avklarade är Loreen med låten ”Tattoo” fortsatt storfavorit inför den stora finalen den 11 mars, närmast före Marcus & Martinus. Unibets odds har prickat rätt vinnare 16 av de 20 senaste Mellofinalerna.

Unibets odds på Melodifestivalen 2023

Semfinal: Att kvalificera sig för final (sluta topp-4)
Theoz 1.01
Kiana 1.12
Nordman 1.22
Tennessee Tears 1.45
Victor Crone 2.75
Mariette 3.00
Melanie Wehbe 6.00
Elov & Beny 7.50

Vinnare
Loreen 1.10
Marcus & Martinus 5.75
Maria Sur 12.00
Smash Into Pieces 20.00
Jon Henrik Fjällgren 46.00

För de senaste oddsen:
https://www.unibet.se/betting/sports/filter/tv___novelty/sweden/melodifestivalen/all/competitions

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Holm, spelexpert på Unibet,
070-875 41 31
henrik.holm@kindredgroup.com
Om Unibet           

Unibet grundades 1997 och är en del av Kindred Group, en speloperatör noterat på Nasdaq Stockholm. Kindred Group äger och driver 9 varumärken, däribland Unibet, och är ett av de största privata spelbolagen på den europeiska marknaden. Kindred Group har över 30 miljoner kunder. Kindred Group är medgrundare av EGBA (European Gaming and Betting Association) och av IBIA, samt medlem av RGA, Remote Gambling Association i Storbritannien och granskad och certifierat av eCOGRA vad gäller ansvarsfullt och rättvist spelande.

Mer information om Kindred Group plc finns på www.kindredgroup.com och twitter.com/KindredGroup
 


Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleKommuniké från extra bolagsstämma i CTEK AB (publ) den 3 mars 2023
Next articleKALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA I EVOLUTION AB (PUBL)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here