Thobias Nilsson ny projektutvecklingschef på Einar Mattsson

0
415

Einar Mattsson Projekt AB har rekryterat Thobias Nilsson som ny projektutvecklingschef. Thobias tillträder sin nya tjänst den 1 februari 2023 och kommer att ingå i Einar Mattsson Projekt AB:s och Einar Mattsson Byggnads AB:s gemensamma ledningsgrupp.

– Vi strävar hela tiden efter kvalitativt bra och hållbara produkter till våra kunder. Thobias Nilsson kommer med sin erfarenhet från bland annat projekt i tidiga skeden och konceptutveckling kunna tillföra mycket till vår långsiktiga affär, säger Peter Svensson, VD för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB.  

– Jag är väldigt glad och ser fram emot att få börja den 1 februari. Min uppfattning är att Einar Mattsson bygger projekt med hög kvalitet som bidrar till god stadsbyggnad. Det finns också stora fördelar med Einar Mattssons egen fastighetsförvaltning som borgar för en långsiktig kvalitet och närvaro, säger Thobias Nilsson, tillträdande projektutvecklingschef hos Einar Mattsson Projekt AB.   

Om Thobias Nilsson 

Thobias Nilsson har bland annat arbetat som planhandläggare och gruppchef för detaljplanering i Gävle kommun, med fastighetsutveckling på Sweco, och projektutvecklare på Riksbyggen innan han blev chef för exploateringsfastigheter och koncept på Riksbyggen. Han är utbildad ingenjör med studier från KTH, Malmö Universitet och Gävle Högskola.  

Source link

Previous articleWelcome to Viaplay Group’s Capital Markets Day on 9 November
Next articleBlick Global Group tidigarelägger delårsrapport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here