Unibet betalar ut historiskt vad i USA

0
1535Kindred Group, med varumärket Unibet, betalar ut ett historiskt vad i USA efter att Houston Astros vunnit World Series i baseball. Den amerikanska entreprenören Jim McIngvale satsade USD 1,05 miljoner på att Houston Astros skulle vinna vilket resulterat i en utbetalning om USD 6,3 miljoner.

Kindred Group plc (Kindred), med varumärket Unibet, har genomfört den största utbetalningen i koncernens historia efter att Houston Astros vunnit World Series i baseball den 5 november mot Philadelphia Phillies. Det historiska vadet om USD 1,05 miljoner lades av Jim McIngvale, även känd som Mattress Mack, i juli på att det amerikanska baseball-laget Houston Astros skulle vinna World Series till oddset 6,00.

”Vi är glada att få gratulera Jim McIngvale till hans framgångsrika vad på Houston Astros. Som ett av världens största digitala spelbolag tar vi ibland emot dessa större vad. Sett som en del av hela vår sportboksverksamhet utgör det en förhållandevis liten exponering”, säger Henrik Tjärnström, vd och koncernchef Kindred Group.

Detta är Jim McIngvales andra större vad hos Unibet efter att 2019 satsat USD 1,5 miljoner på att Houston Astros skulle vinna World Series. Den gången förlorade han vadet.

Utbetalningen om USD 6,3 miljoner kommer att synas som en del av Kindreds finansiella siffror i Nordamerika för det fjärde kvartalet.  För ytterligare information:
Maria Angell Dupont, External Communications Manager, Kindred Group
press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Linda Lyth, Investor Relations Manager
ir@kindredgroup.com

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har mer än 2 000 medarbetare globalt, medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt IBIA, International Betting Integrity Association. Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleViaplay’s hit Norwegian drama ‘Furia’ returns for new season
Next articleKindred erbjuder Gamban för franska kunder

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here