Acroud utser ny interim CFO

0
345Acroud meddelar att Tricia Vella har utsetts till ny interim CFO för Acroud från och med idag, och efterträder således Roderick Attard som meddelade sin avgång den 6 december 2022. 

Tricia började på Acroud i augusti 2019 som finansiell controller och befordrades till finanschef i januari 2022. Hon kommer från en revisionsbakgrund, efter att ha arbetat på PwC i sju år. Tricia har en examen i redovisning från University of Malta.

Robert Andersson, Acrouds vd, kommenterar: ”Jag är mycket glad över att välkomna Tricia i hennes nya roll som interim CFO i ett skede då vi förbereder oss för en spännande tid av snabb tillväxt. Hon kommer att ta plats i bolagets koncernledning”.

Rekryteringsprocessen för en permanent CFO pågår.

Ansvariga parter

Denna information utgör insiderinformation som Acroud AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU’s marknadsmissbrukförordning 596/2014. Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom nedanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Acroud AB:s (publ) nyhetsdistributör vid publiceringen av detta pressmeddelande. Nedanstående person kan också kontaktas för ytterligare information.

För mer information kontakta

Robert Andersson, VD och koncernchef
+356 9999 8017

ACROUD AB (publ)
Telephone:   +356 2132 3750/1
E-mail:          info@acroud.com
Website:       www.acroud.com

Certified Adviser: FNCA Sweden AB, info@fnca.se

Om ACROUD AB

ACROUD är en snabbväxande utmanare inom iGaming Affiliation och B2B SaaS-lösningar. Utöver sin grundläggande affiliateverksamhet, som omfattar mer än 30 jämförelse- och nyhetssajter under starka digitala varumärken i flera vertikaler, utvecklar och erbjuder Acroud SaaS-lösningar (Software as a Service) inom affiliateindustrin. Bolaget tillhandahåller också streamingtjänster och driver det innovativa speleventet – The Festival Series. Efter ett antal förvärv under 2020 och 2021 har flera erfarna profiler inom branschen anslutit sig till Acrouds resa och leder organisationen mot ett programvarubaserat affiliationföretag. Vi drivs av hållbar tillväxt och lönsamhet för våra partner och vårt uppdrag är att förena människor, Content Creators (Youtubers, Streamers, Affiliates) och verksamheter. Acroud har varit noterat på Nasdaq First North Growth Market med tickersymbolen ACROUD sedan juni 2018.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleFintechbolaget Yabie fortsätter växa i mycket hög takt och ökar omsättningen med 326%
Next articleMassproductions – framgångsrik lokalhyresgäst hos Einar Mattsson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here