Acroud meddelar att finanschefen avgår

0
237Acroud AB (publ) meddelar idag att Tricia Vella har avgått från sin position som finanschef (CFO).

Processen för att rekrytera en ny CFO kommer att påbörjas omedelbart. Tricia Vellas sista dag kommer att vara den 28 december.

Robert Andersson, VD för Acroud, kommenterar: “För allas räkning på Acroud vill jag tacka Tricia för hennes arbete, och vi önskar Tricia framgång i hennes nya position”.

Ansvariga parter

Denna information utgör insiderinformation som Acroud AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning 596/2014. Informationen i detta pressmeddelande har publicerats genom nedanstående kontaktpersons försorg, vid den tidpunkt som anges av Acroud AB:s (publ) nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande. Nedanstående person kan också kontaktas för ytterligare information.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Robert Andersson, VD och koncernchef
+356 9999 8017

ACROUD AB (publ)

Telefon:          +356 2132 3750/1
E-post:            info@acroud.com
Hemsida:        www.acroud.com

Certified Adviser: FNCA Sweden AB, info@fnca.se

Från och med augusti (Delårsrapport för det andra kvartalet 2021) har Acroud bytt rapporterings- och bolagsspråk till engelska. Detta innebär att kvartalsrapporter och tillhörande pressmeddelanden kommer dock även i fortsättningen att publiceras på både engelska och svenska, den engelska versionen har emellertid företräde framför den svenska.

Om ACROUD AB

ACROUD är en snabbväxande utmanare inom iGaming Affiliation och B2B SaaS-lösningar. Utöver sin grundläggande affiliateverksamhet, som omfattar jämförelse- och nyhetssajter under starka digitala varumärken i flera vertikaler, utvecklar och erbjuder Acroud SaaS-lösningar (Software as a Service) inom affiliateindustrin. Bolaget tillhandahåller också streamingtjänster. Efter ett antal förvärv har flera erfarna profiler inom branschen anslutit sig till Acrouds resa och leder organisationen mot ett programvarubaserat affiliationföretag. Vi drivs av hållbar tillväxt och lönsamhet för våra partner och vårt uppdrag är att förena människor, Content Creators Youtubers, Streamers, Affiliates) och verksamheter. Acroud har varit noterat på Nasdaq First North Growth Market med tickersymbolen ACROUD sedan juni 2018.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleKindred rankad som den femte mest attraktiva arbetsgivaren inom tech i Sverige
Next articlePolisen (NOA) – ny rapport om kriminell påverkan på idrotten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here