Einar Mattsson 2022 – nya bostadsinvesteringar och kraft att bygga

0
403

2022 skulle bli ett år av möjligheter. I stället överrumplades världen av ett anfallskrig. Tack vare långsiktigt hållbara affärsstrategier, medarbetarnas kompetens och engagemanget kunde Einar Mattsson hantera utmaningarna och planera för framtiden. Vi hade 375 bostäder i produktion och ca 2030 byggrätter i projektportföljen. Einar Mattssons förvaltningsbolag tog hand om 14 000 bostäder till ett värde om 60 miljarder kronor. Koncernens resultat efter finansnetto blev 142 miljoner kronor (368 mkr).

–  Vi har varit återhållsamma i vårt risktagande de senaste åren. Därför har vi kraften och möjligheterna att fortsätta investera i nya projekt och genomföra dem, säger Einar Mattssons koncernchef Stefan Ränk.

 –  Stora delar av 2022 har vi kunnat ägna åt strategiskt viktiga framtidsfrågor. Vi har kunnat lägga mer tid på att utveckla och leverera goda boendemiljöer och ta hand om det befintliga beståndet. Kvalitet blir aldrig omodernt. Vi har också fortsatt forma vår affär för att positionera oss bättre och ställa om till ett mer klimatsmart byggande och förvaltning, avslutar koncernchef Stefan Ränk.

I årsberättelsen och hållbarhetsredovisningen kan du läsa om värdekedjan från investering till renovering, medarbetarna som fått polisens hedersmedalj, varför Wallfast tycker att Einar Mattsson är seriösast i Stockholm, nya bostäder i Slakthusområdet, vår uppdaterade hållbarhetsstrategi och hur vi följer upp miljö- och klimatmålen.

Du hittar hela Einar Mattssons årsberättelse och hållbarhetsredovisning för 2022 här. 

För mer information kontakta:

Ewelina Holm, kommunikationschef

Telefonnummer: 0765-42 67 20

Source link

Previous articleHenrik Fagrenius utsedd till VD och koncernchef för CTEK
Next articleThunderful Group delårsrapport januari–mars 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here