Johannes Eriksson utses till ny VD för Blick Global Group AB (publ)

0
297 

Blick Global Group AB (publ) meddelar att styrelsen har utsett styrelseledamoten Johannes Eriksson till ny verkställande direktör för Blick Global Group. Johannes Eriksson har lång erfarenhet från investeringar och internationella affärer.

Styrelsen i Blick ser Johannes bakgrund och erfarenhet inom investeringar och marknadsföring som mycket attraktiv och lämpad för att genomdriva bolagets nya strategi och därigenom skapa ökade aktieägarvärden.

Johannes äger idag 331 598 aktier i Blick via bolag och sitter i styrelsen, något han kommer att fortsätta göra även efter att han tillträder som VD. Johannes kommer fram till att bolaget åter har en operativ verksamhet att axla VD rollen utan ersättning.

Rickard Vikström, styrelseordförande i Blick Global Group AB kommenterar dagens offentliggörande:

“Jag är väldigt glad över att vi kunnat attrahera Johannes att bli VD för Blick. Johannes har en bred kompetens i att utveckla affärer och har en omfattande erfarenhet av investeringar vilket är viktigt för Blick.”

Johannes kommenterar utnämningen: “Jag ser verkligen fram emot att bli VD för Blick. Vi har nu tagit oss igenom en period av transformation och jag ser att bolaget nu har en mycket spännande framtid med stor potential i rådande marknadsklimat.”

För ytterligare information kontakta:
Rickard Vikström, SO Blick Global Group AB (publ)
rv@blickglobal.com
+46 73-440 51 82

Blick Global Group AB (publ)
Roslagsgatan 26A
11355 Stockholm

Om Blick Global Group
Blick Global är ett investmentbolag som idag inte har någon operativ verksamhet.

 

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleKlarna rapporterar resultat för helåret 2023: växande transaktionsvolym och allt närmre lönsamhet på årsbasis
Next articleBOKSLUTSKOMMUNIKÉ 1 JANUARI – 31 DECEMBER 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here