Kindreds tekniska plattform live i Pennsylvania

0
447
Kindreds tekniska plattform live i Pennsylvania
Kindreds tekniska plattform live i PennsylvaniaKindred fortsätter utrullningen av sin egenutvecklade tekniska plattform i Nordamerika med lansering i Pennsylvania, detta efter den framgångsrika lanseringen i New Jersey i maj. Kunder i Pennsylvania fick tillgång till Unibet’s kasino och sportbok-appar på Kindred-plattformen den 10 juli. 

Kindred Group plc (Kindred) utökar sin egenutvecklade plattform till Pennsylvania, vilket ger kunderna en förbättrad upplevelse, personligt anpassat innehåll och produkter, samt förbättrad analys. Pennsylvania är en nyckelmarknad för Kindred, och dess varumärke Unibet har funnits på marknaden i över tre år.  

“Vi är glada över att kunna migrera våra kunder i Pennsylvania till Kindred-plattformen. Sedan lanseringen i New Jersey har våra kunder rapporterat förbättrad design, navigering och stabilitet. Vi ser fram emot att rulla ut Kindred-plattformen till ytterligare stater, säger Nils Andén, tillförordnad vd och koncernchef för Kindred Group.För ytterligare information:
Maria Angell Dupont, External Communications Manager, Kindred Group
press@kindredgroup.com
+46 72 165 15 17

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har cirka 2.500 medarbetare globalt och är medlem av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt medgrundare av IBIA (International Betting Integrity Association). Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Unibet i Nordamerika återfinns på on.unibet.cava.unibet.com
az.unibet.compa.unibet.comin.unibet.com och nj.unibet.com

Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap.

Läs mer på www.kindredgroup.com 

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

 

Taggar:Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleUndersökning om svenskarnas spelvanor online
Next articleBetsson AB (publ) – resultatuppdatering för andra kvartalet 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here