Styrelseförändring i Evolution AB (publ)

0
390
Jonas Engwall har beslutat att, på egen begäran, lämna styrelsen i Evolution AB per den 24 maj 2023. Jonas Engwall har varit styrelseledamot sedan 2015.

– Jag vill på styrelsens vägnar tacka Jonas för hans engagemang och insatser under tiden som styrelseledamot i Evolution, säger Jens von Bahr, styrelsens ordförande.För ytterligare information, kontakta:
Jacob Kaplan, CFO
ir@evolution.com                 

Evolution AB (publ) (”Evolution”) utvecklar, producerar, marknadsför och licensierar ut fullt integrerade onlinekasinolösningar till speloperatörer. Sedan bolagets start 2006 har Evolution utvecklats till en ledande B2B-leverantör med över 700 operatörer som kunder. Koncernen har drygt 17 300 anställda i studior i Europa och Nordamerika. Moderbolaget är baserat i Sverige och noterat på Nasdaq Stockholm med ticker EVO. Besök www.evolution.com för mer information.

Evolution är licensierad och reglerad av Malta Gaming Authority under licensen MGA/B2B/187/2010. Evolution är även licensierad och reglerad i flera ytterligare jurisdiktioner exempelvis Storbritannien, Belgien, Kanada, Rumänien och Sydafrika med flera.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleSpiffbets företrädesemission genomförd
Next articleBeslut vid extra bolagsstämma i Starbreeze AB den 24 maj 2023

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here