Styrelseförändring i Evolution AB (publ)

0
122
Jonas Engwall har beslutat att, på egen begäran, lämna styrelsen i Evolution AB per den 24 maj 2023. Jonas Engwall har varit styrelseledamot sedan 2015.

– Jag vill på styrelsens vägnar tacka Jonas för hans engagemang och insatser under tiden som styrelseledamot i Evolution, säger Jens von Bahr, styrelsens ordförande.För ytterligare information, kontakta:
Jacob Kaplan, CFO
ir@evolution.com                 

Evolution AB (publ) (”Evolution”) utvecklar, producerar, marknadsför och licensierar ut fullt integrerade onlinekasinolösningar till speloperatörer. Sedan bolagets start 2006 har Evolution utvecklats till en ledande B2B-leverantör med över 700 operatörer som kunder. Koncernen har drygt 17 300 anställda i studior i Europa och Nordamerika. Moderbolaget är baserat i Sverige och noterat på Nasdaq Stockholm med ticker EVO. Besök www.evolution.com för mer information.

Evolution är licensierad och reglerad av Malta Gaming Authority under licensen MGA/B2B/187/2010. Evolution är även licensierad och reglerad i flera ytterligare jurisdiktioner exempelvis Storbritannien, Belgien, Kanada, Rumänien och Sydafrika med flera.

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Allabolag.se
Previous articleSpiffbets företrädesemission genomförd
Next articleHur det märks att ett hus är byggt av Einar Mattsson

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here