Allsvensk duo tar över efter Janne Andersson

0
355Det blir Djurgårdens tränarpar Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf som tar över efter Janne Andersson som förbundskaptener för det svenska herrlandslaget i fotboll. Detta enligt nya odds från Unibet.

Flera svaga resultat gör att en EM-plats verkar avlägsen för landslaget. Spekulationerna har börjat kring vad som kommer att hända efter Janne Anderssons tid som förbundskapten. Nu kan Unibet presentera odds över vem – eller vilka – som har störst chans att ta över rollen som förbundskapten så småningom.

Enligt oddsen blir det varken Fredrik Ljungberg eller Zlatan Ibrahimovic som får det hedersfyllda uppdraget. Favoriter på Unibets oddslista är i stället Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf, som idag huserar på Djurgårdens tränarbänk.

– För tjugo år sedan hade vi Lars-Tommy som ikonisk tränarduo. Nu verkar det finnas goda chanser för ett nytt radarpar att leda landslaget. Just nu är Bergstrand och Lagerlöf de enda kandidaterna som står under tio gånger pengarna att få att leda blågult framöver, säger Philip Lagström, Sverigechef på Unibet.

Tidigare Östersunds-, Brighton- och Chelseatränaren Graham Potter är andrahandsfavorit tillsammans med Elfsborgs Jimmy Thelin. Även tidigare landslagsstjärnor finns med bland de tio hetaste kandidaterna. Henrik Larsson och Olof Mellberg har båda oddset 15,00 medan Fredrik Ljungberg står i 19,00.

Bland de riktiga högoddsarna återfinns en intressant trio. Till över hundra gånger pengarna går det att spela på Bojan Djordjic, Zlatan Ibrahimovic eller varför inte en comebackande Lars Lagerbäck.

Unibets odds på nästa ordinarie tränare för Sverige

Kim Bergstrand & Thomas Lagerlöf 7.50
Graham Potter 10.00
Jimmy Thelin 10.00
Per-Mathias Høgmo 12.00
Bartosz Grzelak 15.00
Jens Gustafsson 15.00
Henrik Larsson 15.00
Olof Mellberg 15.00
Magnus Haglund 17.00
Fredrik Ljungberg 19.00
Andreas Alm 21.00
Stefan Billborn 21.00
Andreas Brännström 21.00
Mikael Stahre 21.00
Henrik Rydström 31.00
Joakim Persson 41.00
Poya Asbaghi 51.00
Jörgen Lennartsson 51.00
Rikard Norlin 81.00
Bojan Djordjic 101.0
Zlatan Ibrahimovic 101.0

För de senaste oddsen:

https://www.unibet.se/betting/sports/event/1019872800

För mer information, kontakta:
Philip Lagström, Sverigechef Unibet
philip.lagstrom@kindredgroup.com
Om Unibet
Unibet är en del av Kindred Group – ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har över 2 500 medarbetare globalt och är medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt medgrundare av IBIA (International Betting Integrity Association). Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com 

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleViaplay Group announces new operating model and changes to management team
Next articleKindred visar sitt engagemang för datasäkerhet genom att erhålla SOC 2-certifiering

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here