Blick Global Group AB (publ) har deltagit och presenterat i en av världens största spelmässor, ICE London 2023

0
459Blick Global Group har deltagit och presenterat i årets upplaga av ICE London, en av världens främsta spelmässor som utspelat sig mellan 7-9 februari 2023. Deltagandet har gett Bolaget möjlighet att träffa nya kontakter och förstärka befintliga relationer inom spelbranschen. Under eventdagarna har Blick Global Group visat upp sina varumärken och diskuterat de senaste trenderna och utvecklingarna inom branschen med andra ledande aktörer och kunder.

 “ ICE London är ett av de bästa tillfällen inom online spelmarknaden att träffa nya och existerande kunder som ju normalt sitter väldigt utspridda geografiskt. Parallellt anordnas också London Affiliate Conference, LAC vilket gör att veckan verkligen ger oss optimala möjligheter att utveckla vår position i marknaden. Årets upplaga var verkligen stark och vi har haft en mycket bra vecka inom alla tre verksamhetsområden. Det här är något vi planerar under lång tid och ingår i en serie av mässor över året. Vi ser fram emot att diskutera vidare de många affärsmöjligheterna som ICE och LAC erbjuder med nya knutna kontakter. “ – Erik Ahlberg VD för Blick Global Group.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Erik Ahlberg, VD

E-post: erik@blickglobal.com

Telefon: +46 72-503 35 35

Om Blick Global Group AB (publ):

Blick Global Group är en bolagsgrupp som förvärvar och utvecklar teknikföretag med stor utvecklingspotential inom marknaden för onlinespel. Idag innefattas bolagsgruppen av tre helägda dotterbolag, OMI Spelutveckling, Wiget Group och Brand Legends. Bolagets nuvarande affärsområden återfinns inom digital marknadsföring, organisk sökoptimering respektive spelutveckling. Fokus för koncernen är att utveckla sina affärer samt löpande se över fler potentiella förvärv och strategiska partners.

Blick Global Group AB (publ) är listat på Spotlight Stock Market.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleLoomis AB:s innehav av egna aktier överstiger fem procent
Next articleWicket Gaming meddelar uppdaterad tidplan för företrädesemissionen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here