(Komplettering) Wicket Gaming förvärvar iGaming-plattform inom Daily Fantasy Sports

0
506den 18 oktober 2021 kl. 11:15

Wicket Gaming AB (”Wicket Gaming” eller ”Bolaget”) avser med detta att komplettera tidigare pressmeddelande om förvärvet av iGaming-plattform inom Daily Fantasy Sports.

Plattformen som avses är DFS King och har förvärvats till ett pris som är betydligt lägre än marknadsvärdet för en likvärdig plattform. Plattformen har av oberoende aktör värderats till 3,6 miljoner SEK. Köpeskillingen för plattformen betalas kontant med befintlig kassa och Bolaget bedömer att köpeskillingen inte har någon väsentlig påverkan på Bolagets finansiella ställning.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post:
eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Denna information är sådan information som Wicket Gaming AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2021-08-18, kl. 11:15.

Om Wicket Gaming
Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleVD-intervju angående förvärvet av DFS King
Next articleFlaggningsmeddelande om större innehav i Kindred Group plc

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here