Strategisk cricket-rådgivare inleder startskottet av marknadsföringen för Cricket Manager Pro 2022

0
275Wicket Gaming AB (”Wicket Gaming” eller ”Bolaget”) inleder marknadsföringen på sociala medier av spelet Cricket Manager Pro 2022. Detta sker initialt med den världskända cricketspelaren Jonathan Neil “Jonty” Rhodes.

Jonty Rhodes är en världskänd cricketspelare och han anses vara en av de bästa fältarna (den spelare som ska begränsa antalet runs som anfallaren gör och/eller få ut en slagman) genom tiderna och var den första sydafrikanska cricketspelaren att ta 100 ODI-fångster.* Rhodes har ett omfattande nätverk inom cricket och med sina cirka 1 miljon följare på sociala media kanaler inleder han startskottet för marknadsföringen av spelet Cricket Manager Pro 2022 på sociala medier.

Eric de Basso, VD för Wicket Gaming, kommenterar:

”Vi ser detta som startskottet av vår marknadsföring på sociala medier. Jonty Rhodes visar vägen och nu erbjuds vi möjligheten att intensifiera arbetet med optimeringen av marknadsföringskampanjer på Sociala Medier. Härigenom kan vi öka effektiviteten när våra tre huvudambassadörer, med över 100 miljoner följare, aktiveras i syfte att kraftigt exponera vår produkt.”

Jonty Rhodes kommenterar vidare:

“Min nya roll på Wicket Gaming AB utgör en perfekt kombination mellan mig och cricketspelet jag älskar så mycket. Onlinespel är redan en stor del av vår existens och min fascination för Cricket Manager Pro 2022 kommer att tillåta mig att förhoppningsvis få kontakt med cricketfans runt om i världen, på ett helt nytt sätt. Att driva marknadsföring av spelet genom sociala medier är en helt naturlig väg, eftersom International Cricket Council, sportens styrande organ, har nästan 80 miljoner följare på alla sociala medieplattformar, vilket är nästan dubbelt så många som FIFA.”

*ODI står för One Day International eller endagsmatch. Endagsmatcher spelas oftast i 50 overs var av båda lagen eller tills ett lag har vunnit (en over är en uppsättning av sex bollar som kastas av en spelare som kallas bowler från ena änden av en cricket-pitch till en slagman på andra sidan).
 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleBetsson offentliggör obligationsprospekt och ansöker om upptagande till handel av obligationer vid Nasdaq Stockholm
Next articleMagbesvär vanligaste sommarplågan bland hundar

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here