Fantasma Games släpper nytt spel i samarbete med Relax Gaming

0
507
Fantasma Games kan idag meddela att bolaget kommer att genomföra ett nytt spelsläpp, Fortune Llama, via Relax Gaming. Spelet lanseras idag och kommer via Relax Gaming att nå över 170 operatörer genom över 500 varumärken med ledande operatörer i Europa såsom Flutter Entertainment, Gamesys samt Entain och deras varumärken. 

”Vår målsättning är att alltid skapa något unikt och intressant för spelare och operatörer, vilket vi historiskt har lyckats leverera. Fortuna Llama checkar alla boxar som varit bidragande till tidigare framgångsrika spellanseringar och är ett led i vår nyantagna strategi att utöka spelproduktionen. Vi har redan fått bra mottagande från operatörerna och har goda förhoppningar om att spelarna kommer att uppskatta det lika mycket när vi idag lanserar med våra starka samarbetspartners i Europa. Att lansera detta spel och nå många av de ledande operatörerna i Europa är ett kvitto på att vi fortsätter leverera spel i världsklass. Våra spel når allt fler marknader vid varje lansering och därmed nya operatör och spelare. Under januari har vi bland annat, gått live med en rad nya operatörer, däribland Caesars Digital i USA och Bet365 på marknader i Europa.”, säger Fredrik Johansson, VD och grundare.

Om Fortuna Llama

Fortuna Llama är ett spel med flertalet underhållande spelfunktioner med ett tema som sticker ut bland andra spel. Spelarna har upp till 4096 vinstmöjligheter har kan vinna upp till över 7000 gånger insatsen med ett spännande bonusspel. 

För mer information om Fortune Llama: https://www.fantasmagames.com/project/fortune-llama/

För ytterligare frågor vänligen kontakta:
Fredrik Johansson, VD Fantasma Games AB (publ)
fredrik@fantasmagames.com
+46 (0)73 023 23 29

Om Fantasma Games

Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa “slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways™, Hades: River of Souls, Bounty Showdown och Cloud Corsairuppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 operatörer däribland Leo Vegas, Paddy Power, BetMGM och Betsson.

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB.
Se Fantasma Games börskurs hos Avanza =>

Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleBokslutskommuniké och delårsrapport för perioden 1 oktober 2022 till 31 december 2022
Next articleWicket Gaming ökar omsättningen kraftigt efter förvärvet av Wegesrand koncernen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here