Rättelse: Fantasma Games AB (publ.) redovisar rapport för det andra kvartalet 2021

0
428
I tidigare publicerat pressmeddelande angavs fel datum avseende dagen för offentliggörandet. Nedan följer komplett och korrigerad information.

11 augusti 2021 Fantasma Games (”FAGA”) AB (publ.) redovisar idag rapporten för det andra kvartalet 2021. Bolagets tillförordnade VD, Jacob Sachs, summerar kvartalet som ”extremt händelserikt med viktiga milstolpar genomförda som borgar för framtida tillväxt”.

Betydande fokus har lagts på att hitta nya distributionspartners vilket har resulterat i att två, för bolaget mycket viktiga, distributionsavtal har tecknats. I april slöts en uppgörelse med Qtech för distribution av Fantasmas spel i Asien och Östeuropa och i juni tillkännagavs att avtal har tecknats med Golden Matrix Group Inc, en av de största speldistributörerna i Asien. Golden Matrix har i dagsläget över 400 operatörer på sin plattform och når över 3,5 miljoner registrerade spelare online.

Avtalen med Qtech och Golden Matrix skall, tillsammans med det nyligen tecknade avtalet med Scientific Games för distribution i USA och Kanada, ses som starka bevis för att bolaget gör spel som efterfrågas över hela världen. Med de nya distributionsavtalen har Fantasma lagt grunden för en potentiellt mycket kraftfull global distribution som man hoppas skall börja ge effekt redan mot slutet av året.

Översikt perioden apr-jun 2021

  • Nettoomsättningen växte under kvartalet till 1 515 TSEK (1 379 TSEK) vilket motsvarar en ökning om 10% jämfört med samma period föregående år
  • EBITDA under kvartalet uppgick till -1 040 TSEK (-953 TSEK)
  • Periodens resultat uppgick till -1 677 TSEK (-954 TSEK)
  • Resultat per aktie uppgick till -0,51 SEK (-0,49 SEK) efter utspädning

För mer info kontakta Jacob Sachs, jacob@fantasmagames.com telefon +46 708 14 39 93

Denna information är sådan som Fantasma AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 11 augusti kl. 08:30.

Om Fantasma Games AB (publ.): Nasdaq First North-listade Fantasma Games är en Stockholmsbaserad spelstudio som grundades 2016. Vi är stolta över att ha ett litet och effektivt team av medarbetare från flera nationaliteter, alla förenade kring visionen att skapa ”slots beyond gambling”. Vår ständigt växande spelportfölj, som bland annat innehåller spelsuccéerna Heroes Hunt Megaways och Elemento, uppskattas mycket av spelare över hela världen. Idag finns våra spel finns tillgängliga på över 200 sajter däribland Leo Vegas, Unibet, Svenska Spel och Betsson,

Bolagets Certified Adviser är Mangold Fondkommission AB, telefonnummer 08-5030 1550 och på mail ca@mangold.se.
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleFantasma Games AB (publ.) redovisar rapport för det andra kvartalet 2021
Next articleBetsson förvärvar Inkabet för att stärka marknadspositionen i den västra regionen i Sydamerika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here