Wicket Gaming inleder samarbete med LootBoy för Cricket Manager Pro

0
547Från och med 13 december 2022 kommer Wicket Gamings free-to-play cricket managerspel, Cricket Manager Pro, att erbjuda specialpaket för användare på LootBoys spelcommunity plattform.

Wicket Gamings free-to-play cricket managerspel,Cricket Manager Pro, kommer att erbjudas som ett speciellt så kallat Loot Pack på appen LootBoy. LootBoy är en spelcommunity plattform som erbjuder exklusiva spelrelaterade paket (erbjudanden i spelet) från de bästa titlarna på PC, konsol och mobil. Spelare kan via Loot Packs lösa in föremål i spelet.

LootBoy har 200 000 dagliga besökare och nästan 2 000 000 aktiva användare varje månad, och cirka 10 000 000 Loot Pack-öppningar varje månad. Wicket Gamings avsikt är att testa kampanjen fram till slutet av detta år och utvärdera utfallet från testperioden.

I en kommentar säger Wicket Gamings vd, Eric de Basso:

“Jag är glad att vi påbörjar ytterligare ett samarbete i syfte att bredda marknadsföringen och locka fler spelare till Cricket Manager Pro som snart står inför en global lansering. Vi tror att denna typ av samarbeten kan skapa betydlig tillväxt i spelets användarbas och bidra till dess långsiktiga framgång.”

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt spelutvecklingsbolag som grundades 2015. Bolagets affärsidé bygger på att utveckla och distribuera så kallade free-to-play-spel inom sportgenren baserade på egenägda varumärken. Sedan start har Bolaget arbetat med att utveckla sin första titel, Cricket Manager, som är ett managerspel inom cricket för mobila enheter som går ut på att skapa och äga sin egen cricketklubb och tävla mot andra spelare runtom i världen. Målet är att skapa ett av världens mest populära cricketmanagerspel för mobila enheter och att använda en teknisk plattform för att bredda spelportföljen till att innefatta andra sportmanagerspel.

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleOncopeptides presenterar nya vetenskapliga data på den årliga kongressen för American Society of Hematology ASH
Next articleEinar Mattsson stöttar fadderföretag som minskar äldres ensamhet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here