Wicket Gaming AB ingår samarbete med fintech-plattformen Eucaps för att driva intresse i bolagets aktie utanför Sverige och lokalt

0
701Som ett led i sin internationaliseringsstrategi har Wicket Gaming AB i dagarna ingått ett långsiktigt samarbete med fintech-plattformen eucaps.com. Detta för att underlätta informationsspridning och dialog med befintliga aktieägare och för att kunna nå ut till nya investerare utanför Sveriges gränser.

”Eucaps plattform erbjuder ett stort antal möjligheter för oss på Wicket Gaming att driva internationellt intresse till vår aktie, samtidigt som vi enkelt kan interagera och hålla våra befintliga ägare uppdaterade om vår utveckling”,

säger Eric de Basso, VD, och fortsätter: ”Det känns bra att vi nu har lyckats hitta en aktör som kommer hjälpa Wicket Gaming att få chansen att presentera vårt företag för ett stort antal investerare, såväl lokalt som internationellt. Det bedömer vi att Eucaps verktyg hjälper oss att möjliggöra.”

 

Eucaps plattform erbjuder global transparens och marknadsaccess för bolag i det europeiska small-cap segmentet. Eucaps ser till så att investerare får full tillgång till korrekt information, rapporter, börskurser, ägardata, nyheter med mera. Som företagskunder hos Eucaps kan bolagen dela med sig av det som gör dem unika, marknadsföra sitt bolag och upprätthålla en direkt dialog med verifierade investerare.

 

”Vi är glada att Wicket Gaming har valt att växa tillsammans med oss. Vår målsättning är att synliggöra möjligheterna i den europeiska small-cap marknaden för investerare från hela Europa, förhindra marknadsmanipulation och skapa bättre likviditet och prisbildning i dessa bolag”, säger Henrik Wagenius, VD och grundare av Eucaps.

 

För att följa Wicket Gaming på Eucaps, gå in på följande länk:

https://eucaps.com/wicket-gaming

 

Eucaps finns på webben samt i en app-version som kan laddas ned via Google Play och App Store på nedan länkar:

 

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stock.market.discussion.axyer&hl=en&gl=US

App Store: https://apps.apple.com/se/app/axyer/id1598555414

 

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, Wicket Gaming AB
E-post: eric@wicketgaming.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om Wicket Gaming

Wicket Gaming är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, spel och EdTech. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel (“F2P”) inom mobilspel för Android och iOS. Inom EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som Wicket Gaming har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler.

 

För mer information, se Wicket Gamings webbplats www.wicketgaming.com.

 

 
Läs hela pressmeddelandet Cision.com

Previous articleViaplay Group publishes 2022 Annual & Sustainability Report
Next articleRemiss: Förslag till föreskrifter och allmänna råd om dragningar utanför spelsystem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here